Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Clicks

FOM Projectontwikkeling

FOM BV is een specialistische ontwikkelaar van supermarkt- en retailvastgoed, woningen of een combinatie van beiden. Vanuit jarenlange ervaring in de supermarktbranche en detailhandel en het vermarkten van veel supermarkt- en combinatieprojecten is FOM BV ontstaan.

FOM BV beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten in alle facetten die bij het ontwikkelen van vastgoed komen kijken. Naast eigen projecten is FOM BV ook betrokken bij tal van bestaande projecten in een adviserende rol op het vlak van indelingen, financiële haalbaarheid en het verwaarden van supermarktmeters op het snijvlak van exploitatie en stenen.

Tot slot heeft FOM BV toegang tot een grote kring van investeerders en beleggers die ook op niet eigen projecten kunnen worden ingezet voor ontwikkelende contractpartijen en bij aankoop van bestaand supermarkt- en retailvastgoed en woningen, al dan niet voor eigen gebruik.

Heb je interesse in één van onze projecten of ben je op zoek naar een specialist die mee denkt en werkt op jouw project? Laat je gegevens achter op het contactformulier en wij nemen contact met je op.